Winnaar Excellent actie!

Winnaar Excellent actie!Van 2 februari t/m 13 maart kon iedereen die zich inschreef voor de nieuwsbrief van Boonstoppel Verf kansmaken op een pakket met 100L Boonstoppel Excellent muurverf. Deze actie draaide om de Excellent muurverven van Boonstoppel.
De Excellent-muurverven zijn muurverven met karakter. Nostalgie, ambacht, authenticiteit; het zijn de woorden die het Garantietex Excellent-assortiment kenmerken. Het gevoel van vroeger gevangen in een muurverf van nu. Voeg daar de rijkdom van onze historische kleuren aan toe en er ontstaat een waaier aan mogelijkheden om ieder interieur grandeur mee te geven.
 
Excellent Kalkmat: poederig mat.
Het poederige mat valt onmiddellijk op en siert ieder klassiek, maar ook modern interieur. Het zorgt voor kalmte en rust in een woelige wereld. Excellent Kalkmat dekt uitstekend dankzij een nieuwe samenstelling en is kleurecht en -vast 
 
Excellent Premium mat: excellent reinigbaar mat. 
Excellent Premium mat is mooi egaal mat en perfect reinigbaar met water zonder op te glanzen. Dat maakt Excellent Premium mat hét advies voor intensief gebruikte ruimtes zoals keukens en entrees. Excellent Premium mat kent een mooie vloei, is soepel verwerkbaar, kleurecht en kleurvast, en dankzij een speciaal bindmiddel excellent reinigbaar en duurzaam (schrobklasse 1).
 
Excellente actie 
Wij hebben de winnaar blij kunnen maken met 100L Excellent muurverf. Bij deze feliciteren wij hem en we gaan ervan uit dat er een aantal huizen er straks Excellent uitzien.Dijkema Schilders - Amsterdam