Excellente actie van Boonstoppel.

05 februari 2015

De Excellent-muurverven zijn muurverven met karakter. Nostalgie, ambacht, authenticiteit; het zijn de woorden die het Garantietex Excellent-assortiment kenmerken. Het gevoel van vroeger gevangen in een muurverf van nu. Voeg daar de rijkdom van onze historische kleuren aan toe en er ontstaat een waaier aan mogelijkheden om ieder interieur grandeur mee te geven.
 
Excellent Kalkmat: poederig mat.
Het poederige mat valt onmiddellijk op en siert ieder klassiek, maar ook modern interieur. Het zorgt voor kalmte en rust in een woelige wereld. Excellent Kalkmat dekt uitstekend dankzij een nieuwe samenstelling en is kleurecht en -vast 
 
Excellent Premium mat: excellent reinigbaar mat. 
Excellent Premium mat is mooi egaal mat en perfect reinigbaar met water zonder op te glanzen. Dat maakt Excellent Premium mat hét advies voor intensief gebruikte ruimtes zoals keukens en entrees. Excellent Premium mat kent een mooie vloei, is soepel verwerkbaar, kleurecht en kleurvast, en dankzij een speciaal bindmiddel excellent reinigbaar en duurzaam (schrobklasse 1).
 
Excellente actie 
Van 2 februari tot en 13 maart organiseren wij een excellente actie. Bij aankoop 1x 10L Excellent Kalkmat of Premium mat, krijgt de schilder 1x 10L Excellent Kalkmat of Premium mat gratis.