Nieuws

 • 22 oktober 2017

  Boonstoppel Verf tijdens de SGA Gorinchem 2017

  De Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen (S.G.A. Vakdagen) in Gorinchem zullen dit jaar op 7, 8 en 9 november plaatsvinden en Boonstoppel zal met haar eigen stand aanwezig. Wij ontmoeten u graag tijdens een van deze dagen op onze stand (standnummer 241)!

  Lees verder
 • 07 maart 2017

  Boonstoppel Verf tijdens het Erfgoedevent 2017

  Boonstoppel Verf tijdens het Erfgoedevent 2017

  Boonstoppel zal met eigen stand tijdens het Erfgoedevent op 5, 6, en 7 april vertegenwoordigd zijn.
  Wij ontmoeten u graag tijdens een van deze dagen op onze stand!

  Lees verder
 • 06 oktober 2016

  Boonstoppel Verf tijdens de SGA Gorinchem 2016

  De Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen (S.G.A. Vakdagen) in Gorinchem zullen dit jaar op 8, 9 en 10 november plaatsvinden en Boonstoppel zal met haar eigen stand aanwezig. Wij ontmoeten u graag tijdens een van deze dagen op onze stand!
   

  Lees verder
 • 07 oktober 2015

  Boonstoppel project genomineerd voor de Schildersvakprijs!

  Boonstoppel project genomineerd voor de Schildersvakprijs!

  Met trots kunnen wij u mededelen dat Boonstoppel vertegenwoordigd is bij de laatste 9 projecten die kans maken op de Schildersvakprijs 2015. Van Toorn Schilderwerken heeft met behulp van Boonstoppel producten de Sint Martinus kerk in Rijswijk (Gld.) een schitterende renovatie gegeven.

  Lees verder
 • 21 augustus 2015

  Winnaar Excellent actie!

  Winnaar Excellent actie!

  Van 2 februari t/m 13 maart kon iedereen die zich inschreef voor de nieuwsbrief van Boonstoppel Verf kansmaken op een pakket met 100L Boonstoppel Excellent muurverf. Wij hebben de winnaar blij kunnen maken met zijn 100L Excellent muurverf.

  Lees verder
 • 21 augustus 2015

  Erfgoedfair 2015

  Erfgoedfair 2015

  Boonstoppel zal dit jaar aanwezig zijn op de Erfgoedfair. Deze sfeervolle themafair staat geheel in het teken van het wonen in een historisch pand, bij uitstek de woning waarvoor Boonstoppel gemaakt voor is.

  Lees verder
 • 04 augustus 2015

  Winnaars Exqua d'Or actie

  Winnaars Exqua d'Or actie

  Van 4 mei t/m 12 juni kon iedereen die zich inschreef voor de nieuwsbrief kansmaken op 10L Exqua d'Or en een kwast. Zie hier een aantal blije winnaars van de Boonstoppel Exqua d'Or actie.

  Lees verder
 • 01 mei 2015

  Exqua d'Or actie

  Exqua d'Or actie

  Deze actie staat in het teken van de Garantie Exqua d’Or; glans en bescherming in optima forma.

  Garantie Exqua d’Or combineert liefde voor historie met de technologie van nu. Dankzij een uniek bindmiddel is langdurig glansbehoud en een hoge elasticiteit verzekert. Betere verfraaiing en bescherming zijn nauwelijks mogelijk.

  Lees verder
 • 05 februari 2015

  Excellente actie van Boonstoppel.

  De Excellent-muurverven zijn muurverven met karakter. Nostalgie, ambacht, authenticiteit; het zijn de woorden die het Garantietex Excellent-assortiment kenmerken. Het gevoel van vroeger gevangen in een muurverf van nu. Voeg daar de rijkdom van onze historische kleuren aan toe en er ontstaat een waaier aan mogelijkheden om ieder interieur grandeur mee te geven.

  Lees verder
 • 24 november 2014

  Boonstoppel Interieuractie

  De Interieurlakken van Boonstoppel sieren elk interieur en zijn bovendien kras- en slijtvast en huidvet bestendig. Esthetiek en bescherming in één lak.

  Lees verder