Verftechnisch advies

Verftechnisch advies

De Boonstoppel adviseur
De Boonstoppel verftechnisch adviseur is een specialist bij wie er ‘ambachtelijke verf’ door de aderen stroomt. Het is een expert met een zéér gedegen kennis van het onderhoud van (nationaal) erfgoed. Het is een vakman met passie, die werkt volgens klassieke ambachtelijke waarden. Kiezen voor klassieke waarden in deze tijden is juist kiezen voor vooruitgang. Vooruitgang door een stap terug te durven doen in de tijd. Zodat dankzij de moderne topproducten van Boonstoppel Verf in de 21ste eeuw de authentieke, klassieke beleving voor iedereen bereikbaar is.

De samenwerking
De Boonstoppel adviseur spreekt de ouderwetse ‘monumententaal’. Hij werkt met de bouwkundige terminologie die eeuwen geleden al gangbaar was. Met zijn gespecialiseerdewaarneming ziet hij zaken die een niet-specialist niet altijd ziet. Juist bij een monument moet een groot aantal parameters worden beoordeeld om tot de ideale werkomschrijving te komen. Een geruststellende gedachte voor de vakman: aan ieder vrijblijvend Monumentenadvies gaat een grondige waarneming vooraf. Dit geschiedt in volledige samenspraak met vakschilders en opdrachtgevers. Wat moet vooraf hersteld worden door timmerman of aannemer? Daarna volgt een exacte werkomschrijving: van het repareren van stopverf randen tot het vervangen van aangetast hout. Dan komt de vakschilder écht in beeld. Met de beste verfsystemen in de markt geeft hij een monument haar oude, glanzende glorie terug.

Het product
Het Boonstoppel assortiment bestaat louter uit ambachtelijke verfproducten van de hoogste kwaliteit, waarbij het monumentale merk vertrouwt op de modernste technieken. Boonstoppel Verf wordt alom in de monumentenwereld gerespecteerd vanwege de zeer hoge professionele kwaliteit van haar ambachtelijke verven. Verven die bij uitstek geschikt zijn voor de optimale bescherming en verfraaiing van historische bouwwerken: monumentale panden, kastelen, boerderijen, molens..De glans van dit ambachtelijke werk straalt af op de vakman die het échte werk heeft verricht: de vakschilder!