Boonstoppel Exqua d'Or: Glans en bescherming in optima forma

Liefde voor historie combineren met technologie van nu, dát is Boonstoppel. Garantie Exqua d'Or is daarvan een goed voorbeeld: glans en bescherming in optima forma. Dankzij een uniek bindmiddel zijn langdurig glansbehoud en een hoge elasticiteit verzekerd. Voeg daar de rijkdom van onze historische kleuren aan toe en u weet: betere verfraaiing en bescherming zijn nauwelijks mogelijk. Zo houdt u buiten schilderwerk in monumentale staat.
 
Garantie Exqua d'Or Grondverf
Hoogwaardige, luchtdrogende grondlakverf voor buiten op basis van met polyurethan gemodificeerde alkydhars. Heeft een soepele verwerking en een superieure vloeiing.Voor het dekkend gronden en overgronden van hout in een systeem met Garantie Exqua d’Or Hoogglans.

Garantie Exqua d'Or Hoogglans
Hoogwaardige, hoogglanzende, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met siliconen gemodificeerde alkydhars. Heeft een zeer hoge glans, een lang glansbehoud en een zeer hoge duurzaamheid. Voor het aflakken van hout en het aflakken van metaal dat reeds is voorzien van een roestwerend grondverfsysteem.