Erfgoedfair 2015

Boonstoppel op de Erfgoedfair 2015.

Boonstoppel zal dit jaar aanwezig zijn op de Erfgoedfair. De vierde editie van de Erfgoedfair ‘Wonen in Historie’ vindt dit jaar plaats op zondag 27 september 2015 op Landgoed Mattemburgh in Hoogerheide. Deze sfeervolle themafair staat geheel in het teken van het wonen in een historisch pand. Bewoners en liefhebbers van deze panden -van jaren dertighuis tot buitenplaats- vinden deze dag volop inspiratie.

Wat betreft historische woningen is Boonstoppel bij uitstek hét verfmerk om mee te schilderen. Met de hoge bolle glans van de lakken van Boonstoppel kunt u het houtwerk weer in de prachtige staat brengen die het vroeger had. Het hele assortiment van Boonstoppel is ontwikkeld om uw historische woning weer in originele staat te brengen.

Treedt op 27 september binnen in de wereld van traditioneel vakmanschap; houtsnijwerk, handbeschilderde tegels, smeedwerk, het aanbrengen van knipvoegen, het restaureren van meubels of schilderijen. Stel al uw vragen over financiering en subsidies. Ambachtslieden brengen hun passie tot leven door hun vak tijdens de fair uit te voeren. Daarnaast bieden standhouders de mooiste producten op het gebied van stoffering, tuinmeubelen, verlichting, en oude bouwmaterialen.

Bestel hier nu alvast extra voordeling uw toegangskaarten. 

Kijk voor een voorproefje alvast op www.erfgoedfair.nl